TBMM Genel Kurulunun çalışmaları


TBMM Genel Kurulunun çalışmaları, sosyal paylaşım siteleri ‘twitter’ ve ‘facebook’ üzerinden de takip edilebilecek
17 Ocak 2012 Salı 00:16

TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Genel Kurul çalışmalarının vatandaşlara iletilmesi amacıyla ”twitter” ve ”facebook”ta ”tbmmgenelkurulu” adıyla hesap açtıklarını söyledi.
Uygulamanın yarın saat 15.00′te TBMM Genel Kurulunun toplanmasıyla devreye gireceğini ifade eden Neziroğlu, bunun için bir uzmanın görevlendirildiğini bildirdi.
Neziroğlu, uzmanın Genel Kurul çalışmalarının her anını ”twitter”a ve ”facebook”a gireceğini belirterek, şunları kaydetti:
”Örneğin bu hafta Genel Kurulda Çek Kanunu ile ilgili tasarının görüşülmesi planlanıyor. Bu kanun bir çok kişiyi ilgilendiriyor. Uzman arkadaşımız, kanunun görüşülmeye başlanıp başlanılmadığını, hangi maddesinin ele alındığını, ne gibi önerge verildiğini anında twitter’a girecek. Bunun yanında gündemdışı konuşma yapan milletvekilleri ile varsa buna hükümet adına cevap veren bakanı da girecek. Meclis TV’nin yayınları saat 19.00′dan sonra sona eriyor. Televizyon saati kesildikten sonra bir nevi twitter ve facebook’tan canlı yayın devam edecek. Bizim hedefimiz mümkün olduğunca Meclis çalışmalarını şeffaflaştırmak ve halka açmaktır.”
İrfan Neziroğlu, ”fecebook” hesabından bilgilendirmenin yanı sıra ”Meclis TV” yayınları ile fotoğraf ve video görüntülerine de yer verileceğini söyledi.


4 Yorum"TBMM Genel Kurulunun çalışmaları"

Adsız dedi ki...

yaw arkadaş anasayamızda kapı gibi iki maddeye taraf olduğumuz altına imza çaktığımız insan hakları evrensel bildigesine ters en geri ülkelerde bile kaldırılmış bu yasayı hangi lobi hangi mantık savunuyor bunlar ne kadar geri kalmış bu yasa varken demokrasiden söz edemezsiniz kölelik varken demokrasi olurmu aynen öyle bişey işte bi objektif düşünün çok okumuşlar insan olmak farklı bişeydir...

Adsız dedi ki...

senet lerde tahadütlerde kalkmalı mal beyanı gelmemeli çünkü yine avkatlardan alacaklıya geçemeyiz

Adsız dedi ki...

arkadaşlar bu icra yasaysı ne zaman yürürlüge girecek biliyormusunuz
eve icra getiren kan emici avukatlardan kurtulmak için ne zaman yasalaşacak

Steven Donald dedi ki...


% 3 faiz oranı üzerinden 10.000 $ ila 200.000.000 USD USD aralığında kredi veriyoruz. Kredilerimiz sigortalıdır ve maksimum güvenlik bizim önceliğimizdir; İlgilenen kişiler bugün e-posta stevendonaldloanfirm36@gmail.com aracılığıyla bizimle iletişime geçebilirler.
Lütfen 18 yaşın altında değilseniz, tüm bilgilerinizin ülkenizdeki yüksek komisyonla birlikte uygun bir şekilde kontrol edildiğini unutmayın, bu yüzden sizin için geçerli olduğundan emin olun. BORÇLANMA BİLGİLERİ 1) Tam adı: ......... 2) Ülke: ......... 3) Adres: ......... 4) Devlet: .... ..... 5) Cinsiyet: ......... 6) Medeni durum: .......... 7) Görev .......... 8) Telefon numarası: ......... 9) İş yerine şu anki pozisyon: 10) Aylık Gelir: ........ 11) Kredi Tutarı Gerektirir: ...... : ..................................................................................................................................................................................................

SAYGILARIMLA

Yorum Gönder

“Hiç kimse yalnızca borcundan dolayı özgürlüğünden yoksun bırakılamaz “

http://www.wikio.comFriendFeed'de bana abone olAdd to Technorati FavoritesPowered by  MyPagerank.Net web siteleriEconomics Blogs - BlogCatalog Blog Directory

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes