"DÜŞÜNCE SUÇU" teröriste af değil!!


                  






Genel af dediğiniz zaman bu katillerin affı meselesidir. Siyasi  af dediğiniz zaman eğer düşünce suçlularını ifade ediyorsanız,  katliamlara, teröre bulaşmamış insanları söylüyorsanız o farklı bir  durum. Bunların üzerinde oturup konuşup tartışması yapılır.

Başbakan Erdoğan, medya kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya  geldiği Dolmabahçe buluşmasında, gazetecilerin gündeme ilişkin  sorularını yanıtladı. Erdoğan'a sorulan sorulardan biri de "genel af"  konusuydu.
Başbakan Erdoğan, "Genel af" ile ilgili bir açıklama  yaptı. Erdoğan, "Genel af dediğiniz zaman bu katillerin affı  meselesidir. Siyasi af dediğiniz zaman eğer düşünce suçlularını ifade  ediyorsanız, katliamlara, teröre bulaşmamış insanları söylüyorsanız o  farklı bir durum. Bunların üzerinde oturup konuşup tartışması yapılır"  diye konuştu.
Genel af konusu, referandum kampanyaları sırasında ilk olarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından gündeme getirilmişti.

Ey ÇEK MAĞDURLARI sizden bizden bahseden yok.Bu ülkede TEĞET geçen ekonomik kriz sebebiyle iflas edip batan ONBİNLERCE ESNAF ödeyemedikleri çekler yüzünden HAPİSLE karşı karşıya.Yine dağdan geleni düşünüyorlar neymiş "DÜŞÜNCE SUÇU"  töreriste af değil!!
Arkadaşlar siz katliamlara teröremi bulaştınız?

Yorumlayınız ""DÜŞÜNCE SUÇU" teröriste af değil!!"

Yorum Gönder

“Hiç kimse yalnızca borcundan dolayı özgürlüğünden yoksun bırakılamaz “

http://www.wikio.comFriendFeed'de bana abone olAdd to Technorati FavoritesPowered by  MyPagerank.Net web siteleriEconomics Blogs - BlogCatalog Blog Directory

powered by Blogger | WordPress by Newwpthemes